Politica De Retur

Politica de retur

Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea / conținutul unor colete se fac in momentul livrării pe AWB sau se întocmește un proces verbal de constatare si se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
Produsele se livrează pana la tine acasă, la ușa, in curte sau in locația unde dorești sa le primești. Doar daca drumul pana la tine acasă nu permite accesul cu mașina va trebui sa mergi sa le ridici de la cea mai apropiata unitate a curierului.

Consumatorul are dreptul sa NOTIFICE în SCRIS comerciantului ca renunța la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului, conform OUG 34/2014 privire la regimul juridic al contractelor la distanta. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept începe sa curgă, pentru produse, de la data primirii lor de către consumator. In cazul exercitării dreptului de denunțare unilaterala a contractului de către consumator, comerciantul are obligația sa ramburseze sumele plătite de consumator fără a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de către consumator. Consumatorul poate sa-și prezinte reclamațiile în scris la sediul social: Str. Republicii nr 7, Salonta, Bihor, sau adresa de e-mail: contact@casa-ideala.ro, ale comerciantului SC TIZOTO SRL, orar: L – V: 09:00-15:00.

Conform legislației în vigoare specificate, RETUR-ul unui produs se poate face numai după NOTIFICAREA în SCRIS a comerciantului, în AMBALAJUL ORIGINAL și fără sa fi fost FOLOSIT, însoțit de toate etichetele și documentele aferente primite în momentul livrării comenzii. Plata transportului de retur revine în exclusivitate clientului. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc. Adresa de destinație pentru coletele retur este:Str. Republicii nr 7, Salonta, Bihor.